TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN | Julia Kling

Julia Kling

Annons

TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN

Hej på er!

Jag är äntligen hemma igen med både ben och armar i behåll 😀 Bilresan hem igår var riktigt seg och jag måste säga att efter två veckor med skidsemestrar så är det väldigt skönt att vara tillbaka hemma och att idag vara tillbaka på jobbet. Har saknat mina underbara kollegor och det är fantastiskt roligt att jobba! Jag har haft underbara dagar tillsammans med C, hans familj och övriga familjer/ungdomar. Ska tilläggas att jag gjorde veckans roligaste vurpa, men den bjuder jag på 😉

Som sagt har jag jobbat hela dagen idag och det har varit en bra dag. Nu har jag hunnit med en dusch, kvällsmacka och fixat fram lite gottis. På tvn rullar postkodmiljonären och snart börjar fångarna på fortet.

Har inte så väldans mycket mer att skriva just nu men jag hoppas att ni får en riktigt härlig fredagskväll! 😀 <3

I onsdags kväll var hela gänget på 27 personer ute och åt på Oleary´s vilket var supermysigt och gott!

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats