EN HÄRLIG MÅNDAG | Julia Kling

Julia Kling

Annons

EN HÄRLIG MÅNDAG

Halloj på er!

Hur mår ni? Jag har känt mig lite halvdan sedan vi var i Sälen men inget har brutit ut. Idag har det dock varit strålande solsken här i Oskarshamn, vilket automatiskt gör att man blir på bättre humör och känner sig aningen piggare! Dagen började dock inte på allra bästa sätt utan jag vaknade med nässelutslag över HELA KROPPEN. Ni som vet vad det innebär förstår men till er som inte drabbats av riktiga nässelutslag vill jag berätta att man vill inget hellre än att riva sönder huden tills det börjar blöda, för då slutar det att klia. Jag har ju ”hudurtikaria” som det så fint kallas och jag kan inte förklara exakt vad det innebär. Men det innebär någon form av kroniskt nässelutslag och jag måste äta allergitabletter VARJE DAG för att utslagen inte ska blossa upp, vilket de ändå gjorde idag. Fy så jobbigt! :(

Åkte hur som helst till stallet sedan och gav hästarna lunchhö. Alltid skönt att komma ut i det fina vädret och efter det åkte jag till mamma och Johan och åt lunch där. Efter lunch tog vi även en promenad med hundarna och det var så härligt. Hann även uträtta ärenden som att fixa nya p-piller, lämna in en trasig ridstövel för lagning, handlat, lagat mat och städat lite i lägenheten. Nu har jag krupit ner i soffan en stund innan det är dags för fotbollsträning.

Ha en underbar måndagskväll, kram!

Härlig utsikt över havet under promenaden. Vackra, härliga måndag!

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats